Friday, April 15, 2011

Chong Cheng Chong Cheng ~~~~ @_@''

video

Assalammualaikum.... 

    Hari ni hari Jumaat ermm tbe2 terigtkan arwah cikgu Rosmiah Moslin yg bru genap semggu tinggal kan dunia yg FANA ni (Al-Fatihah...)

K nak buang masa punya pasal rini nta pape nta nak wat aku nk dok ngadap laptop ni je r smpi pening...
AiGO0O...~~~~ Sorry2 to Kak Lanie.... huhuhu bru terigt ni aish.... tp xpe r... jap lg aku msg dia kta xdpt g Majlis Pertunangan die ngn sorg jejaka dr Perak 2 ptg ni :'(.... Papepon Hope korg BahagiA sampai Akhir Hayat nnt.... ^^,....... ni pon menaip benti2 bb nga tgk blog kwn2 laen hoh0ho...

ERMM Hujan baru turun..... nasib baek jemo baju2 kt tmpt xkne ngn hujan lalalala~~~ 




AiGo0o.... lupe2 ni aku upload lagu cine pape nta.... pasaipa???? hoh0o.... Aku amek cls Mandrin tym sem 3 n 4 ni so nak taw pronunciation die yg btol cmne bunyi die.... aku pon mule r rajin drg2 lagu cine ni....          ABG  Jay Chou 2 r aku minat gler..... dri nyanyian g2 gk ngn lakonan die perghh  i  loo0oikee  abes dowww....
peduli ape aku xphm pon pe cine yg die ckp 2 .... aku klu da minat minat je r..... tp xde pon nk minat bagai pon..... cam dolu2 zaman AKAK AVRIL LAVINGE tu..... die pki tie... dak2 remaja laen pon dok itot die pk tie cm die.....  tp xpe r hal org msg2 pny hal r ek???? papepon Avril 2 maintain Cute je dr dulu smpi skrg...~~~~



ermm yg btolnye byk je aku nak story2 ni tp skrg laaaaa da tunggang tebalik da aku cite2 ni pon da campo aduk daaa....aiyaaaa pa macam ni owh..... arghhh..... k  lekkk luuuuuu...... cam aku ckp td aku nak buang mase je so suka t r pa maw buat kan.... yeah3.... fine rini nak cite pe yg terlintas dlm paleotk aku ni.... 


o0o0oh2 no2 no2 no2...... smbg jap lg r.... hehehehe nk wat sumthing lu lalala tetttt ----- ZzzZzzZz 









          
    

  





Monday, April 11, 2011

Bila April....lalalala

Assalammualaikum  : p

          Ermm cam bese.... bangun dari tdo (wat pape yg patut kt toilet.... hihhihi).... den klu sempat Subo... sy pon Solat ...klu x sy heheheh QADA je r nk wat cmne lg kn xkn nk tinggal plk kot ....uish dose yawww....
pastu sy pon memulakan tugas harian sy kt uma as PEMBANTU,PENGEMAS,PENYEMAK part tym kt uma ni sepnjg co0oty2 Malaysia ni ~~~ lalalalala... huhuhu xlme lg da nk blk kolej...huh +happy +sad gk ^-^...
          Actually b4 sy cuti lg da mcm2 sy plan tym cuti ni ... malangny ish... 5/100 % only i've got frm wht i've been plnning arghhhh... ni sume bab member2 byk yg da keje n xde mase nk beramah mesra @ lbh TEPAT ---- Gosip kot???? ngeh3....(badul adakah mo kc salah kwn...) huhu xbe kaye fren.... bengong...kata nk jdi dak baek... aish pasal pe sy kta sy ni dak lg bb klu kt kolej dorg pikiq sy ni umo baye2 dorg jew... hoh0oh0o gembira gilaaak siottzsss.... Almaklum empunya diri ni kecik jew orgnye.... ngn pakej cam dak kecik ni r sy pon kelihatan Mudaaa like they ollss...ouch i'm loving it....(MCD)
        DUSH222 yayy yg sebenornye xde pape pon nk heboh2 kn tuk rini ..sy sje je nk try2 bnde ni... nk merasa  wujudnye blog sndiri ...da lma nk wat tp nta xwat2.... tgk kwn2 da stat wat pon sy xstat2 lg ... tp dsebebkan keadaan skrunk ni yg byk gle freetym until kejo ZzZZZzZ jew MasyaAllah.... getuxxxss btol laa... Lolss!!!
        k r nk smbung wat keje nnt nak blaja lg dlm psal blog2 ni (tuyul btul ko ni owh stdy nda maw... 2laa bc bnda ilmiah bru m/s 1 pon le menguap bh... mengucap2  :::::)

Sunday, April 10, 2011

Dah BerZaman ........

Assalammualaikum ^^,

        Hello3 testing2 satu,dua,tiga,empat !!! ngeh3.....