Friday, April 15, 2011

Chong Cheng Chong Cheng ~~~~ @_@''

video

Assalammualaikum.... 

    Hari ni hari Jumaat ermm tbe2 terigtkan arwah cikgu Rosmiah Moslin yg bru genap semggu tinggal kan dunia yg FANA ni (Al-Fatihah...)

K nak buang masa punya pasal rini nta pape nta nak wat aku nk dok ngadap laptop ni je r smpi pening...
AiGO0O...~~~~ Sorry2 to Kak Lanie.... huhuhu bru terigt ni aish.... tp xpe r... jap lg aku msg dia kta xdpt g Majlis Pertunangan die ngn sorg jejaka dr Perak 2 ptg ni :'(.... Papepon Hope korg BahagiA sampai Akhir Hayat nnt.... ^^,....... ni pon menaip benti2 bb nga tgk blog kwn2 laen hoh0ho...

ERMM Hujan baru turun..... nasib baek jemo baju2 kt tmpt xkne ngn hujan lalalala~~~ 




AiGo0o.... lupe2 ni aku upload lagu cine pape nta.... pasaipa???? hoh0o.... Aku amek cls Mandrin tym sem 3 n 4 ni so nak taw pronunciation die yg btol cmne bunyi die.... aku pon mule r rajin drg2 lagu cine ni....          ABG  Jay Chou 2 r aku minat gler..... dri nyanyian g2 gk ngn lakonan die perghh  i  loo0oikee  abes dowww....
peduli ape aku xphm pon pe cine yg die ckp 2 .... aku klu da minat minat je r..... tp xde pon nk minat bagai pon..... cam dolu2 zaman AKAK AVRIL LAVINGE tu..... die pki tie... dak2 remaja laen pon dok itot die pk tie cm die.....  tp xpe r hal org msg2 pny hal r ek???? papepon Avril 2 maintain Cute je dr dulu smpi skrg...~~~~



ermm yg btolnye byk je aku nak story2 ni tp skrg laaaaa da tunggang tebalik da aku cite2 ni pon da campo aduk daaa....aiyaaaa pa macam ni owh..... arghhh..... k  lekkk luuuuuu...... cam aku ckp td aku nak buang mase je so suka t r pa maw buat kan.... yeah3.... fine rini nak cite pe yg terlintas dlm paleotk aku ni.... 


o0o0oh2 no2 no2 no2...... smbg jap lg r.... hehehehe nk wat sumthing lu lalala tetttt ----- ZzzZzzZz 









          
    

  





No comments:

Post a Comment